Вибивав Динамо Реброва з Ліги Європи та працював з зірковим українцем: Фенербахче знайшов нового тренера

Переглядів 1088
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
Вибивав Динамо Реброва з Ліги Європи та працював з зірковим українцем: Фенербахче знайшов нового тренера
Віченцо Монтелла. Фото: Фіорентина
Жорже Жезуш покинув Фенербахче після закінчення сезону. Турецьке видання повідомляє, що новим наставником команди стане італійський спеціаліст Вінченцо Монтелла.

Жорже Жезуш покинув Фенербахче після закінчення сезону 2022/23 і керівництво віцечімпонів Туреччини розпочало роботу з пошуку нового наставника команди.

Турецьке видання Fanatik повідомляє, що італійський фахівець Вінченцо Монтелла займе тренерське крісло «канарок», після закінчення угоди з Адана Деміспор. За словами журналістів кілька днів тому президент Фенербахче Алі Коч зустрічався з потенційним наступником Жезуша й сторони досягли домовленості.

Раніше в ЗМІ з'являлася інформація, що кандидатурами на посаду головного тренера є Серджен Ялчин, Абдулла Авчі та Мірча Луческу, але керівництво Фенербахче не зв'язувалося з цими спеціалістами, адже приорітетною ціллю був саме Монтелла.

Незабаром очікується офіційне оголошення про призначення нового наставника Фенербахче, пише видання Fanatik.

  • 49-річний спеціаліст працював в Адана Деміспор з вересня 2021 по червень 2023 рр.;
  • За результатами минулого сезону команда Монтелли посіла четверте місце в турнірній таблиця турецької Суперліги і зіграє в Лізі конференцій;
  • Під керівництвом італійського фахівця в Адана Деміспор грав українець Ярослав Ракицький (дев'ять матчів, одна результативна передача);
  • Раніше Монтелла працював в Ромі, Катаньї, Фіорентині, Сампдорії, Мілані та Севільї;
  • Під час роботи у Фіорентині зустрічався з київським Динамо під керівництвом Реброва в сезоні 2014/15 на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи (1:1 в Києві та 2:0 у Флоренції).