«Вибуховий, цілеспрямований і дуже-дуже швидкий»: легенда Челсі порівняв мудрика з Азаром

Переглядів 341
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Вибуховий, цілеспрямований і дуже-дуже швидкий»: легенда Челсі порівняв мудрика з Азаром
Михайло Мудрик. Фото Челсі
Легендарний півзахисник Челсі Густаво Пойєт поділився думкою про трансфер українського вінгера Михайла Мудрика в лондонський клуб у зимове трансферне вікно.

Густаво Пойєт вважає, що Михайло Мудрик має величезний потенціал і з часом він стане для Челсі таким же значущим гравцем, яким був Еден Азар.

«Вибуховий, цілеспрямований і дуже-дуже швидкий. Він той тип гравця, який повинен змінювати ситуацію. Робота, яку Мудрик виконуватиме в майбутньому, така сама, як була в Едена Азара в Челсі. Він такий тип гравця, у нього є потенціал. У 99% випадків ніхто не підписує таку кількість гравців у січні. Це стало найбільшим сюрпризом для мене.

Якщо ми зробимо аналіз футболістів, яких купив Челсі, то план точно є. Це гравці, яких підписали на майбутнє. Нове послання - терпіння», - сказав Пойєт в інтерв'ю Evening Standard.

У зимове трансферне вікно сезону 2022/23 Челсі підписав одразу дев'ятьох новачків - сімох на постійній основі, зокрема й Мудрика, і ще двох взяв в оренду.

Пойєт виступав за Челсі з літа 1997 по літо 2001 року. За цей час він узяв участь у 143 матчах, забив 45 голів і зробив вісім результативних передач.