Віце-президент УАФ категорично відкинув участь у виборах президента організації: функціонер зробив чітку заяву

Переглядів 2812
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Віце-президент УАФ категорично відкинув участь у виборах президента організації: функціонер зробив чітку заяву
Фото: УАФ
Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко відреагував на останні повідомлення у ЗМІ стосовно можливої участі у виборах на посаду президента.

Вадим Костюченко у коментарі прес-службі УАФ спростував слова журналіста Михайла Співаковського, який називав прізвище функціонера в якості альтернативи Андрію Шевченку.

«За рішенням Виконкому УАФ я маю забезпечити підготовку й проведення позачергового конгресу відповідно до статутних документів УАФ, УЄФА та ФІФА. Жодних планів щодо участі у виборах у мене не було, і з такою пропозицією до мене не зверталися ті члени УАФ, яки мають право висувати кандидатів.

Щодо поточної ситуації,  23 організації провели засідання своїх керівних органів, на яких проголосували за те, щоб кандидатом на посаду президента УАФ став Андрій Миколайович Шевченко. Наразі ми очікуємо в УАФ оригінали, що підтверджують такі рішення, для офіційної реєстрації».

  • Зазначимо, проти чинного глави УАФ Андрія Павелка з листопада 2022 року триває слідство у справі про розкрадання коштів на будівництві заводу з виготовлення штучних полів;
  • У лютому 2023 року функціонера відсторонили від посади, а в червні відправили в СІЗО;
  • Цього місяця суд продовжив строк тримання під вартою Павелка до 18 січня 2024 року.
  • Чинного президента асоціації Андрія Павелка відсторонено від управління УАФ і він перебуває в СІЗО.
  • Вибори нового очільника УАФ відбудуться 25 січня під час звітно-виборчого Конгресу