«Відчували, що гра нам дається і маємо перемагати»: форвард Кривбасу висловився про перемогу над Дніпром-1

Переглядів 372
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Відчували, що гра нам дається і маємо перемагати»: форвард Кривбасу висловився про перемогу над Дніпром-1
Роман Дебелко. Фото: Кривбас
Нападник криворізького Кривбасу Роман Дебелко прокоментував перемогу своєї команди у матчі 15-го туру чемпіонату України проти Дніпра-1.

Нападник Кривбасу Дебелко забив переможний гол у поєдинку 15-го туру із лідером української Прем'єр-ліги Дніпром-1 (2:1), а після матчу прокоментував результат в інтерв'ю клубній прес-службі.

«Найбільш позитивні та щирі емоції у нас. Перемогли лідера чемпіонату, який цього року ще не програвав. Сильний суперник. Щасливий, що ми сьогодні здобули перемогу, і мені вдалося відзначитися забитим голом», – сказав Дебелко.

Матч був перерваний через повітряну тривогу на 21-й хвилині в той момент, коли арбітр Катерина Монзуль за допомогою системи VAR дивилася відеоповтор порушення на гравця Дніпра-1 Олексія Гуцуляка у штрафному майданчику Кривбасу. Дебелко згадав про цей епізод.

«Ми переглянули момент ще у бомбосховищі та розуміли, що буде пенальті. Але я сказав, що маємо ще весь матч попереду. Потрібно лише далі грати. Сказав, що ми можемо. І ми зрівняли рахунок. У перерві ми також відчували, що гра нам дається і маємо перемагати», – зазначив Дебелко.

29-річний Дебелко провів у поточному сезоні десять матчів, у яких забив чотири голи.

Кривбас зіграв 14 поєдинків, набрав 15 очок і посідає 11 місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У заключному матчі першої частини сезону команда Дебелка зустрінеться на виїзді 2 грудня з одеським Чорноморцем. 

X