Відео розкішного голу Ярмоленка та комбінації Аль-Айну: українець забив третій м’яч за команду Реброва

Переглядів 12534
Артем Жилінський Артем Жилінський
7 голосів
Відео розкішного голу Ярмоленка та комбінації Аль-Айну: українець забив третій м’яч за команду Реброва
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
32-річний півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко відзначився ще одним голом у матчі чемпіонату ОАЕ. Українець допоміг Аль-Айну перемогти з рахунком 3:1.

22 жовтня у рамках сьомого туру Ліги ОАЕ Аль-Айн українців Реброва та Ярмоленка зіграв на виїзді з Аль-Насром. Українець потрапив у стартовий склад всьоме поспіль. Лідер збірної України виправдав довіру головного тренера.

Ярмоленко вивів свою команду вперед на п’ятій хвилині матчу.  Швидка атака Аль-Айну завершилася прострілом з флангу та забитим м'ячем українця. Це вже третій гол Ярмоленка за Аль-Айн цього сезону.

Відео голу Ярмоленка можна переглянути в Telegram каналі FanDay.net.

Для Ярмоленка це вже шостий результативний поєдинок за Аль-Айн, за який він виступає з липня. До сьогоднішнього дня в активі нашого вінгера було два голи та чотири асисти. 

Transfermarkt оцінює гравця у 2,5 мільйони євро. Контракт Ярмоленка з Аль-Айном чинний до літа 2023 року.

До початку цього матчу, підопічні Реброва посідали п’яте місце після шести турів чемпіонату, маючи у своєму активі десять пунктів. Аль-Айн стартуватиме в Азійській Лізі Чемпіонів вже у наступному році.

Аль-Айн переміг з рахунком 3:1 і таким чином піднявся на другу позицію. Після цього матчу підопічні Реброва вже мають 13 пунктів, відстаючи від першого місця на одне очко