Відео шикарної гольової передачі Малиновського: українець допоміг відзначитися Сапаті

Переглядів 2073
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Відео шикарної гольової передачі Малиновського: українець допоміг відзначитися Сапаті
Руслан Малиновський та Гасперіні. Фото: Аталанта
У матчі 14 туру італійської Серії А Аталанта на виїзді грає проти Лечче. Після першого тайму підопічні Гасперені поступаються з рахунком 1:2. Малиновський віддав гольову передачу на Сапату.

Аталанта поїхала в гості до 17-ої команди італійської першості Лечче. Малиновський вперше за 8 матчів з’явився у стартовому складі Аталанти. Раніше українець починав у запасі дуелі проти Наполі, Емполі, Лаціо, Сассуоло (взагалі не вийшов на поле), Удінезе, Фіорентиною та Ромою.

Малиновський на 40-й хвилині матчу вивів чудовою розрізною передачею форварда Аталанти Дувана Сапату сам на сам із голкіпером Лечче. Нападник не мав права марнувати такий момент і зрештою він відзначився голом.

Відео гольової передачі Малиновського можна переглянути в телеграм каналі FanDay.

Цього сезону Малиновський награв всього 460 хвилин у 13 матчах за бергамасків, записавши до свого активу один гол та дві результативні передачі. До цієї гри в українця був лише один асист.

Раніше з’являлася інформація, що Малиновським дуже сильно зацікавлений Тоттенгем, а тренер англійської команди завжди був в захваті від гри українського півзахисника.

Аталанта наразі йде четвертою з 27 очками. Портал Transfermarkt оцінює українця у 28 мільйонів євро.