Відео Зінченка та Мудрика залишило вболівальників Арсенала у захваті: яскрава гра футболістів за збірну

Переглядів 677
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Відео Зінченка та Мудрика залишило вболівальників Арсенала у захваті: яскрава гра футболістів за збірну
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Фани Арсеналу передчувають яскраву спільну гру у складі лондонців захисника команди Мікеля Артети Олександра Зінченка та поки що вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика.

Вболівальники «канонірів» уже уявляють, як за Арсенал разом гратимуть Зінченко та Мудрик, трансфер якого до лондонського клубу активно обговорюється у ЗМІ досить давно.

Один із уболівальників команди Артети у твіттері розмістив відео, де збірна України грала проти Вірменії, а Зінченко віддав передачу, що розрізає, на Мудрика.

Фани Арсеналу у коментарях висловили свій захват грою Мудрика.

«Він виглядає швидким і в уповільненій зйомці».

«У Мудрика трава горить під ногами, він на вагу золота для нашої команди».

«Ця комбінація заслуговувала на завершення».

«Терміново підписуйте його!».

Нагадаємо, що у домашньому матчі Ліги націй національна команда України розгромила збірну Вірменії з рахунком 3:0. Зінченко та Мудрик голами не відзначились.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрік провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач. Зазначимо, що контракт Мудрика із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.

Зазначимо, що 26-річний Зінченко у першій частині сезону провів за Арсенал дев'ять матчів, у яких відзначився однією гольовою передачею.

Контракт українського гравця з лондонцями спливає 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 32 мільйони євро.

Зінченко продовжує відновлюватись від пошкодження. Гравець збірної України має бути готовим до матчу з Вест Хемом (26 грудня). На паузу, пов'язану з чемпіонатом світу, червоні пішли на першому місці в АПЛ, маючи відрив від Манчестер Сіті п'ять очок.