Відносини Каштру-Роналду: екстренер Шахтаря зробив відверте зізнання стосовно поведінки легенди футболу

Переглядів 776
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
5 голосів
Відносини Каштру-Роналду: екстренер Шахтаря зробив відверте зізнання стосовно поведінки легенди футболу
Луїш Каштру та Кріштіану Роналду. Фото: ФК Аль-Наср
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру, а нині наставник Аль-Насру, розповів про поведінку легендарного португальського нападника Кріштіану Роналду.

Нинішній головний тренер Аль-Насру Луїш Каштру, який раніше очолював Шахтар, розповів, чи дійсно Кріштіану Роналду наполягав на його призначення наставником аравійського клубу.

«Я не збираюся підтверджувати теорію про те, що Роналду хотів бачити мене головним тренером. Не буду підтверджувати цю версію, тому що він ніколи прямо мені про це не казав».

Також Каштру зробив заяву щодо поведінки зіркового португальського форварда.

«Я мало що можу сказати про нього, що не знає весь світ. Але правда в тому, що він передає грі та товаришам по команді енергію, яка є заразливою. Приклад, який він подає під час щоденних тренувань, відновлення, турбота про повернення до гри, я вважаю це фантастичним.

Він капітан завдяки тому, що він робить кожну секунду свого дня і що він дає футболу: відновлення, їжа, відпочинок, сон та дані, які він отримує щодня щодо продуктивності, які допомагають йому вийти на матч в кращих умовах», – наводить слова Каштру Maisfutebol. 

  • Роналду став гравцем Аль-Насру у січні 2023 року. Відтоді португалець забив 20 голів та віддав дві гольові передачі у 26 матчах за клуб.
  • Також Кріштіану відзначився дублем у фіналі Клубного кубку арабських чемпіонів проти Аль-Хіляля (2:1) та приніс трофей своїй команді.
  • Каштру очолював Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/20.