Відомі дати збору збірної України перед вересневими матчами Ліги націй: Петраков вирушає у європейське турне

Переглядів 243
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Відомі дати збору збірної України перед вересневими матчами Ліги націй: Петраков вирушає у європейське турне
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Головний тренер синьо-жовтої дружини продовжує особисто спілкуватися зі збірниками і кандидатами до головної команди, долаючи для цього сотні кілометрів і змінюючи країни.

Сьогодні головному тренеру збірної України Олександру Петракову виповнилося 65 років, але досвідченому фахівцю не до святкувань. Цей день він провів у тренувальному таборі київського Динамо, де особисто поспілкувався з кожним гравцем, на якого розраховує у найближчому майбутньому.

Петраков був на матчі Ліги конференцій між Зорею та Університатею, після якого зустрівся з нідерландським тренером луганчан Патріком ван Леувеном. Сьогодні ввечері Олександр Васильович вилетить до Риму, де вже завтра Шахтар зіграє контрольний матч з Ромою.

Разом з «гірниками» коуч повернеться до їх тренувального табору у Словенії, повідомляє сайт УАФ, а 9 серпня на день поїде до австрійського Граца, щоб наживо подивитись на гру-відповідь Динамо та Штурму. Після цього наш тренер планую подивитись спаринги Шахтаря та Дніпра-1 в Любляні.

11 серпня Петраков вирушить на Туманний Альбіон, щоб поспілкуватися зі своїм давнім знайомим – датським наставником Брентфорда Томасом Франком – і дізнатися перспективи новачка «чмелів» Єгора Ярмолюка. Після гри АПЛ Брентфорд – МЮ 65-річний фахівець повернеться до Київа.

За словами Петракова, збірна України розпочне підготовку до осінніх матчів Ліги націй 16 вересня під Варшавою. Легіонери приєднаються до команди 19-го числа у Глазго.

Нагадаємо, що у вересні на нашу збірну чекають три поєдинки:

  • 21 вересня. Шотландія – Україна 
  • 24 вересня. Вірменія – Україна
  • 27 вересня. Україна – Шотландія
Standings provided by SofaScore LiveScore
X