«Відповідати не хочу»: головний тренер Металісту відреагував на чергову поразку своєї команди

Переглядів 1126
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Відповідати не хочу»: головний тренер Металісту відреагував на чергову поразку своєї команди
Андрій Аніщенко. Фото: ФК Металіст
Головний тренер харківського Металісту Андрій Аніщенко прокоментував чергову поразку своєї команди Агробізнесу (1:3) в другому турі Першої ліги.

Андрій Аніщенко проаналізував перебіг матчу із Агробізнесу і відзначив, що Металіст вдало грав відрізками в першому таймі, а другий його підопічні провалили.

«Дуже хотілося сьогодні взяти очки завдяки якісній збалансованій та мобільній грі, але це вдавалося лише відрізками і лише у першому таймі. Другий тайм ми можемо віднести до дуже неякісних з нашого боку, особливо щодо атакувальних дій»

Аніщенко відзначив, що його команда зараз на старті та не потрібно думати занадто негативно. Тренер вірить у хлопців і сподівається, що команда виконає завдання на сезон.

«Робитимемо якісь перестановки. Ми тільки на початку, і хотілося б трохи більше оптимізму. Але у нас дуже молода команда і зараз їм сумно за такий результат на старті сезону. Я сподіваюся, що завдяки наполегливій праці на тренуваннях ми досягнемо тих завдань, які перед нами поставлені».

Також Аніщенко дуже показово відповів на запитання про те, хто з його підопічних вже зараз готовий грати на дорослому рівні.

«Це питання, на яке я, особливо після такої гри, відповідати не хочу. Але скажу так: навіть якщо ти молодий хлопець, ніхто зараз на це не звертатиме уваги. Особливо суперник. Потрібно вже звикати, що це Перша ліга, це вже не юнацький футбол, не юнацька першість, а доросла», — сказав Аніщенко для пресслужби клубу.

  • Зазначимо, то для Металіста ця поразка стала третьою поспіль. Раніше харків'яни вже зазнали двох поразок у чемпіонаті та Кубку країни від Епіцентру (0:1 та 1:2 відповідно);
  • У наступному турі Металіста зійдеться з Поділлям будинку. Ця гра пройде 11 серпня.