«Відставка 99%»: вболівальники Олександрії винесли вирок Ротаню після розгромної поразки від Полісся

Переглядів 19769
Артем Жилінський Артем Жилінський
10 голосів
«Відставка 99%»: вболівальники Олександрії винесли вирок Ротаню після розгромної поразки від Полісся
Руслан Ротань. Фото: ФК Олександрія
Олександрія Руслана Ротаня поступилася житомирському Поліссю із рахунком 0:3. Вболівальники жовто-чорних у повному розпачі через стиль гри головного тренера своєї команди.

26 серпня в рамках п'ятого туру Прем'єр-ліги України Олександрія зустрічалася на своєму полі з житомирським Поліссям. Поєдинок закінчився розгромною перемогою гостів.

Вболівальники Олександрії були не готові до такого результату. Фанати не розуміють, у що грає Ротань, адже його підопічні майже не б’ють у площину воріт. Деякі навіть очікують відставки наставника.

gera.sulikov: «Раніше дозволяли програвати вдома українським топам - Динамо, Шахтарю, Дніпру. Програвали з боєм і за це пробачали. Але програти житомирянам це вже взагалі позорисько. Скажіть, що це був товарняк».

772in: «У що грає команда? За 2 матчі 1 удар у площину. Кому ми програємо? Де характер? Важко на це дивитись».

kuznetc26: «Слава богу навіть Руслан Петрович згоден, що програли по всім статтям. Та і каже, що майстерність гравців не влаштовує, але до нас і далі йдуть ноунейми від Вадіка Шаблія».

den.m1ha: «Гри немає, результату немає, єврокубків немає, якісних гравців немає, зате є #Ротаньстайл. Скільки це ще терпіти?».

bayauto7: «Ганьба тренеру і керівництву клубу. Довели команду до стану першої ліги. Моментів немає, ударів немає і взагалі гри немає. Ротань не тренер...».

lomakin9652: «Відставка 99%».

  • Після цього матчу Олександрія з сімома очками в активі іде на шостому місці в турнірній таблиці УПЛ.
  • Полісся, набравши дев'ять балів, піднялося на третю позицію в чемпіонаті України. 
  • Попереду житомирської команди тільки Чорноморець (також дев'ять очок) та Рух (10 балів). Але одесити та львів'яни мають ще по грі в запасі.