Відсутність єврокубків зробила свою справу: легіонер Ворскли знову пішов з команди

Переглядів 446
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Відсутність єврокубків зробила свою справу: легіонер Ворскли знову пішов з команди
Давід Пуцлін, фото: ФК Ворскла
Хавбек полтавської Ворскли Давід Пуцлін не гратиме за полтавців у новому сезоні УПЛ. 30-річний хорват залишив розташування команди Віктора Скрипника.

Гравець Ворскли Давід Пуцлін знову скористався правилом ФІФА, яке дозволяє іноземцям з УПЛ призупинити контракт на один рік. У Полтаві розраховують на його повернення, повідомляє офіційний сайт клубу.

У міжсезоння Пуцлін повернувся до команди після закінчення піврічної оренди у Ден Хаг, взявши участь у матчах проти АІКу (3:2,0:2) у кваліфікації Ліги конференцій. Очевидно, що відсутність єврокубків і небажання грати в кризовій УПЛ спричинил гравця прийняти рішення знову піти з Ворскли.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Vorskla Poltava Official (@fcvp.official)

У профілі гравця на Transfermarkt зазначено, що контракт Пуцліна з біло-зеленими діє до 30 червня 2024 року. Трансферна вартість гравця оцінюється у 700 тисяч євро.

Пуцлін виступав за Ворсклу з лютого 2020 року. З того часу провів за полтавців 55 матчів, у яких відзначився трьома забитими м'ячами та трьома результативними передачами.

Додамо, що цього міжсезоння Ворсклу вже залишило кілька важливих легіонерів:

  • Лукас Рангел;
  • Йоонас Тамм;
  • Наджеб Якубу;
  • Брати Венсан та Олів'є Тіллі.

28 серпня Ворскла у другому турі УПЛ зіграє проти ФК Львів. У першому підопічні Скрипника зазнали поразки від Зорі (1:3).

X