«Виглядав дуже впевненим»: лідер Челсі висловився про дебют Мудрика за Челсі

Переглядів 1359
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Виглядав дуже впевненим»: лідер Челсі висловився про дебют Мудрика за Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Англійський півзахисник Челсі Мейсон Маунт висловився стосовно українського вінгера лондонців Михайла Мудрика, який дебютував за аристократів.

Атакуючий півзахисник Челсі Мейсон Маунт дав свою оцінку дебюту українського вінгера Михайла Мудрика, який зіграв у рамках АПЛ свій перший матч за «аристократів» на «Енфілді» з Ліверпулем (0:0), а також розповів про свою нову роль у лондонській команді. Маунт зрозумів, що він уже став лідером Челсі.

«Чим довше я перебуваю в команді, тим більше змінюється моя роль. Тепер уже я маю бути серед тих, хто вітає новачків і робить все, щоб їм було комфортно. Потрібно, щоб футболісти прийшли до Челсі та були впевнені у своїх силах», – сказав Маунт в інтерв’ю офіційному сайту лондонського клубу.

Лідер збірної Англії та Челсі заявив, що Мудрик виглядав дуже впевнено на «Енфілді».

«Це видно, коли вони виходять на поле, як це було з Мудриком у матчі з Ліверпулем. Він виглядав дуже впевненим, хотів показати свої вміння», – додав Маунт.

На даний момент Челсі з 29 очками в активі іде на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії.

Зазначимо, що у лютому на Челсі чекають дуже цікаві поєдинки, в яких може себе проявити український футболіст Михайло Мудрик. Спочатку в рамках лондонського дербі команда українця зустрінеться з Фулгемом (03.02). Потім знову в дербі Челсі зіграє з Вест Гемом (11.02). Вже 15 лютого Мудрик та компанія на виїзді зустрінуться з дортмундською Боруссією в матчі Ліги чемпіонів. Також «аристократи» зіграють з Саутгемптоном (18.02) та з Тоттенгемом в рамках ще одного лондонського дербі (26.02).

X