«Виглядає так, ніби бажає чогось більшого»: Зінченко прокоментував найдорожчий трансфер в історії Арсеналу

Переглядів 1411
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Виглядає так, ніби бажає чогось більшого»: Зінченко прокоментував найдорожчий трансфер в історії Арсеналу
Олександр Зінченко та Деклан Райс. Фото: Getty Images
Український лівий захисник Арсеналу Олександр Зінченко прокоментував підписання лондонцями хавбека збірної Англії Деклана Райса. Він став рекордним трансфером клубу.

Футболіст збірної України Олександр Зінченко поділився думками щодо новачка Арсенала Деклана Райса. Півзахисник став найдорожчим трансфером в історії лондонців – 105 мільйонів фунтів.

«Він неймовірний гравець – це дивовижне підписання для нас. Він володіє неймовірними якостями і виглядає так, ніби бажає чогось більшого.

Дуже важливо мати таких гравців з нами. Це дивовижне підписання, яке допоможе клубу досягти великого успіху. Ми раді, що Деклан захотів приєднатися до Арсеналу».

Також українець оцінив це підписання з точки зору командного прогресу у новому сезоні.

«Це щось важливе для всього клубу, гравців і вболівальників, і це дає нам більше бажання чогось досягти. Ми не досягли того, чого хотіли в минулому сезоні, але у нас було багато хороших уроків, і ми будемо сильнішими.

Знову ж таки, якщо такі гравці хочуть приєднатися до нас, це тому, що вони знають, що ми тут на правильному шляху», – сказав Зінченко для пресслужби Арсеналу.

  • Нещодавно у Олександра та його дружини Влади Седан народилася друга донька.
  • Раніше повідомлялося, що українець через травму пропустить матч проти Манчестер Сіті у Суперкубку Англії, який пройде шостого серпня.
  • У минулому сезоні Зінченко зіграв за Арсенал 33 матчів та відзначився одним голом та двома результативними передачами.