«Виграти Золотий м’яч»: Мудрик розповів про мрію, якою він поділився з Де Дзербі

Переглядів 2146
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Виграти Золотий м’яч»: Мудрик розповів про мрію, якою він поділився з Де Дзербі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Плеймейкер донецького Шахтаря та збірної України Михайло Мудрик розповів про свою мрію стати володарем Золотого м’яча та про його бесіду з Роберто Де Дзербі.

Лідер Шахтаря та збірної України Михайло Мудрик згадав, як він спілкувався з колишнім головним тренером «гірників» Роберто Де Дзербі на тему того, що в майбутньому українець має стати володарем Золотого м’яча. 

«Коли Де Дзербі тільки прийшов у команду, ми з ним після тренування сіли на полі і просто спілкувалися. Він каже: «Яка твоя мрія?». Я кажу: «Виграти Золотий м’яч». Тоді він каже: «А ти сам в це віриш?». Кажу: «Так», – сказав Мудрик в інтерв’ю Роману Бебеху. 

Також футболіст Шахтаря додав, що італійський спеціаліст всерйоз поставився до його слів.

«Він дуже серйозно сприйняв ці слова. І потім він сказав, що теж вірить, що я можу виграти Золотий м’яч і що з ним я виграв би», – додав Мудрик. 

Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Шахтар 16 матчів, у яких він відзначився вісьмома голами та вісьмома результативними передачами. Відомо, що вже в найближче трансферне вікно український талант може перейти в один із європейських грандів. Одним із головних претендентів на придбання Мудрика є лондонський Арсенал, за який також грає український захисник Олександр Зінченко.

Донецький Шахтар на даний момент з 27 очками в активі знаходиться на другому місці в Прем’єр-лізі України. 

До зимових канікул «гірникам» належить ще зіграти з Днпром-1 та полтавською Ворсклою. Зазначимо, що у рамках плей-офф Ліги Європи Шахтар зіграє з французьким Ренном.

Також Михайло Мудрик в інтерв'ю Владі Седан розповів, чим йому подобається форвард збірної Португалії та Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду.