«Військо левів очолили шакали»: ФК Рух жорстко розкритикував рішення 12 клубів УПЛ про угоду з MEGOGO

Переглядів 1012
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Військо левів очолили шакали»: ФК Рух жорстко розкритикував рішення 12 клубів УПЛ про угоду з MEGOGO
ФК Рух. Колаж: «Український футбол»
ФК Рух розповів, чому виступає за трансляцію матчів Прем'єр-ліги через УПЛ ТБ, а не Мегого ТБ. Львівський клуб залишається вірним своєму проекту.

Львівський Рух випустив офіційну заяву щодо протистояння проектів УПЛ ТБ та Мегого ТБ. Клуб залишився вірним варіанту, який сам же і запропонував.

«ФК Рух залишається у проекті УПЛ ТБ, залишається його ідейним прихильником і послідовником. На жаль, змушені констатувати, що з проекту УПЛ ТБ станом на сьогодні вийшли 12 клубів УПЛ і стали під знамена проекту Мегого ТБ.

Дуже сподіваємось, що ці клуби найближчим часом усвідомлять той рівень маніпуляцій та обману, за допомогою яких їх втягнули в проект імені Мегого. І повернуться лицем до ідеї створення УПЛ ТБ, яка нещодавно вперше в історії УПЛ змогла обʼєднати 13 клубів». 

Також клуб назвав параметри, які визначать те, хто буде успішнішим.

«Який шлях і концепт будуть успішними і правильними, покаже лише час. А найобʼєктивнішу оцінку, як завжди, дадуть вболівальники, глядачі, а також фінансові результати».

Накінець львів'яни звернулися до власників українських клубів, процитувавши при цьому Наполеона Бонапарта.

«Шановні господарі вітчизняних футбольних клубів! Допоки головним у діяльності найнятих вами менеджерів клубів та Ліги буде бажання йти шляхом найменшого спротиву і найменших проблем, доти ви будете з власної кишені дотувати збиткові підприємства під назвою «футбольний клуб.

«Військо баранів, на чолі з левом, завжди отримає перемогу над військом левів, на чолі з бараном. Тільки у нашому випадку військо левів прямо чи опосередковано очолили, не побоїмось цього визначення, шакали.», – сказано в заяві Руху.