«Викидаю у смітник перед ними»: форвард Динамо поділився історією про «патріотизм» росіян

Переглядів 969
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Викидаю у смітник перед ними»: форвард Динамо поділився історією про «патріотизм» росіян
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо
Форвард національної збірної України Владислав Ванат розповів, як на очах у росіян викинув прапори їх країни-помилки у смітник, а ті навіть не сіпнулися.

Відчайдух і шибайголова на полі, нападник київського Динамо Владислав Ванат, і поза межами стадіону може влаштувати видовище.

Динамівець розповів, як в одному з аеропортів зумисне купив трикольорові російські ганчірки та відправив їх до сміттєвих баків прямо перед очима підданих путіна.

«Був рейс з Вірменії до Стамбулу. Ми по центру. По боках - один рейc на Москву, другий - на Сочі. І там стояв один поц в футболці: «Я русский, и я этим горжусь».

Я заходжу в дьюті-фрі, а там прапори росії стоять. Кажу пацанам: «Дивіться, зараз прикол буде». Викупляю ці прапори і йду, ніби як сповільнено. І я беру прямо перед росіянами у смітник викидаю. Я чекаю якусь реакцію від них. А вони просто подивились і далі сидять в телефонах», – розповів Ванат в інтерв’ю Sportarena.

  • В сезоні 2022/2023 Владислав Ванат зіграв за київське Динамо 25 поєдинків: забив 12 голів, віддав три результативні передачі.
  • Окрім столичного гранда, гравець також виступав за одеський Чорноморець на правах оренди, де у 18 поєдинках відзначився трьома голами та однією результативною передачею.
  • На молодіжному Євро-2023 динамівець зіграв у двох матчах і відзначився червоною карткою у грі проти збірної Румунії.
  • Transfermarkt оцінює нападника в два мільйони євро.