«Виконав справді гарну роботу»: англійська преса оцінила гру Миколенка у матчі Евертона та Фулгема.

Переглядів 926
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Виконав справді гарну роботу»: англійська преса оцінила гру Миколенка у матчі Евертона та Фулгема.
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Евертон у виїзному матчі 14-го туру АПЛ розписав мирову із Фулгемом. Поєдинок у Лондоні завершився без забитих голів на «Крейвен Коттедж». Англійська преса вбачає у цьому заслуги українця Віталія Миколенко.

Гравець Евретону Миколенко справив враження своєю грою у матчі проти Фулгему на англійську пресу.

«Виконав справді гарну роботу в обороні і з кожною хвилиною гри він обернув усе більшу впевненість. Здійснив кілька ключових дій у блокуванні дій одного з лідерів господарів поля Харрісона Ріда», — оцінив гру Миколенко Liverpool Echo. 

Також аналітики Whoscored та Sofascore високо оцінили дії українця у сьогоднішній грі оцінками 7.7 та 7.5 бала відповідно. 23-річний Миколенко цього сезону відіграв у 12-ти поєдинках Евертона в Прем'єр-лізі.

Нагадаємо, Миколенко став гравцем Евертона в січні. Мерсисайдці не пошкодували 23.5 мільйона євро, які отримало Динамо за свого вихованця. За неповний рік в Англії в активі Віталія 29 матчі та один забитий гол у футболці Евертона.

Контракт Миколенка з Евертоном чинний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює Віталія у 18 мільйонів євро.

Евертон набрав 14 очок і перемістився на 12 місце в турнірній таблиці АПЛ. 5 листопада команда Френка Лемпарда проведе наступний матч проти Лестера.