Вилетіли після переваги в два м’ячі: Діалло закінчив свій шлях із молодіжною збірною Сенегалу

Переглядів 2919
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Вилетіли після переваги в два м’ячі: Діалло закінчив свій шлях із молодіжною збірною Сенегалу
Самба Діалло. Фото: Динамо Київ
Молодий талант київського Динамо Самба Діалло вийшов у стартовому складі збірної Сенегалу U23, проте не зміг допомогти своїй команді пройти далі в плей-офф Кубка африканських націй.

У вівторок, 28 березня, пройшов матч у відповідь плей-офф відбору на Кубок африканських націй U-23 між збірними Малі та Сенегалу.

У першому поєдинку сенегальці впевнено перемогли - 3:1, і здавалося, що не матимуть особливих проблем у поєдинку у відповідь. Але малійці змогли повернути все на свій бік та завдяки розгромній перемозі (3:0) кваліфікувалися у фінальну частину турніру.

Зазначимо, що у складі збірної Сенегалу U23 дебютував динамівець Самба Діалло, що вийшов у стартовому складі, але відзначитися результативними діями і тим самим допомогти своїй команді досягти позитивного результату не зміг.

Контракт 20-річного Діалло з Динамо чинний до кінця 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює сенегальського хавбека у 200 тисяч євро. Самба провів за основну команду київського клубу два матчі, але не відзначився результативними діями.