«Вилучення Мудрика - навмисна помилка судді»: Срна розкритикував арбітра матчу минулого туру УПЛ проти Руху

Переглядів 579
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Вилучення Мудрика - навмисна помилка судді»: Срна розкритикував арбітра матчу минулого туру УПЛ проти Руху
Даріо Срна. Фото: Шахтар
Директор з футболу донецького Шахтаря Даріо Срна звинуватив арбітра поєдинку минулого туру проти Руху Євгена Арановського у навмисному вилученні вінгера Михайла Мудрика.

У третьому турі УПЛ Шахтар зустрічався на виїзді з львівським Рухом. На 35-й хвилині матчу досвідчений арбітр Арановський показав пряму червону картку вінгеру «гірників» Мудрику за фол на півзахисникові господарів Марко Сапузі. Срна вважає, що арбітр видалив Мудрика навмисно.

«Я вважаю, що вилучення і близько не було, а арбітр припустився помилки. Такі помилки привертають увагу. Вилучається гравець у першому таймі, вилучається лідер атаки. 

Це робиться холоднокровно і без жодних сумнівів. Футболіст Руха спокійно продовжив гру, що підтверджує відсутність будь-якої травми та грубощів у діях Мудрика».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Також Срна зазначив, що хтось може мотивувати арбітрів на подібні «помилки».

«Арановський – досвідчений арбітр, і в нашому випадку, я вважаю, це була навмисна помилка. Хтось із першого туру бачив себе на першому місці, а нам відводили роль статистів. 

Я волію говорити про футбол. Та якщо хтось мотивуватиме арбітрів припускатися навмисних помилок, ми не мовчатимемо», — приводить слова Срні офіційний сайт Шахтаря.  

Нагадаємо, що наступний матч у чемпіонату України Шахтар проведе завтра проти Чорноморця. Початок гри заплановано на 17:00.

X