«Вимагатимуть демонструвати найкращі результати кожні вихідні в АПЛ»: видання Just Arsenal опублікувало цікаву статтю про Мудрика

Переглядів 6049
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Вимагатимуть демонструвати найкращі результати кожні вихідні в АПЛ»: видання Just Arsenal опублікувало цікаву статтю про Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
Українець Михайло Мудрик близький до переходу в лондонський Арсенал. Але деякі журналісти вважають, що не треба робити великий ажіотаж навколо трансфера, тому що це позитивно вплине на футболіста і на лондонську команду.

Цікава стаття вийшла про Михайла Мудрика на сайті Just Arsenal. Пропонуємо вашій увазі головні тези, що пишуть лондонські журналіста про трансфер українця.

Більшу частину цього сезону Михайла Мудрика пов'язували з переходом в Арсенал, а деякі вважають, що він навіть може переїхати в Лондон у січні.

«Перехід для Мудрика буде складним, але досяжним. Однак ми повинні знизити очікування від юнака ще до того, як він переїде на «Емірейтс». Інакше ми можемо сильно розчаруватися», - пише Just Arsenal.

За словами британських журналістів, Мудрик буде одним із найкращих нападників, якщо він приєднається до лондонської команди, але реклама його як гравця, який вирішить усі проблеми з нападом, коли він приєднається, може розчарувати.

«Нападник виступає в Українській лізі, яка за якістю і жорсткістю далека від Прем'єр-ліги Англії і він потребуватиме часу на адаптацію. Він також блискуче грав у Лізі чемпіонів, але це майже нічого не означає в великій схемі речей, тому що від нього вимагатимуть демонструвати найкращі результати кожні вихідні в АПЛ, що може бути надто важким для нього на початку», – додає видання.

Резюмуюче, журналісти пишуть, що якщо буде зменшено ажіотаж і очікування, то для Мудрика і Арсенала це буде краще.

X