«Вимагає турнірне положення Дніпра-1»: Кучер – про кадрові питання та підготовку на другу частину сезону УПЛ

Переглядів 1212
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Вимагає турнірне положення Дніпра-1»: Кучер – про кадрові питання та підготовку на другу частину сезону УПЛ
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував початок роботи команди на навчально-тренувальних зборах у Туреччині, а також висловився про кадрову ситуацію у команді.

Фахівець Кучер зазначив, що всі футболісти розпочали роботу у гарному настрої, а також в оптимальних фізичних кондиціях, оскільки під час паузи виконували індивідуальні завдання від тренерського штабу.

«Перший тиждень на зборах ми працюватимемо над фізичною підготовкою гравців, щоб підняти її на високий рівень, далі більше роботи буде з м'ячами. Готуватимемося до спарингів».

На думку Кучера, команді ще потрібне посилення перед стартом другої частини сезону.

«Нам потрібні ще гравці. Цього вимагає турнірне становище і той факт, що команда гратиме на два фронти. Відповідно потрібно два склади. У першій частині сезонів ми усвідомили, що складно з обмеженою кількістю гравців успішно йти дистанцією», – сказав Кучер прес-службі Дніпра-1.

Дніпро-1 завершив першу половину сезону УПЛ на першому місці у турнірній таблиці. В активі команди 35 набраних очок після 14 зіграних матчів. Свого найближчого переслідувача Шахтар підопічні Кучера випереджають на 5 очок («гірники» мають на одну гру менше).

Також команда продовжить свої виступи у Лізі конференцій. У стикових матчах на команду чекає АЕК Ларнака. Перша гра відбудеться 16 лютого у гостях.

Першим новачком команди у зимове трансферне вікно став 29-річний півзахисник Вереса Євген Пасіч.

X