«Він був дуже злий»: британський експерт виніс вердикт українській зірці з клубу АПЛ

Переглядів 10775
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Він був дуже злий»: британський експерт виніс вердикт українській зірці з клубу АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Український захисник Віталій Миколенко в наступному сезону АПЛ буде конкурувати за місце в стартовому складі Евертона з досвідченим Ешлі Янгом.

У липні Евертон оголосив про підписання конкурента для українського лівого захисника Віталія Миколенка, яким став ексгравець Інтера та Манчестер Юнайтед Ешлі Янг.

Британський експерт Ендрю Тодос в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» висловився щодо конкуренції Миколенка з Янгом в команді Шона Дайча.

«Янг особливий тим, що він може грати будь-де, куди Дайч може його поставити. Проте Ешлі через вік не зможе грати всі 90 хвилин

Сподіваюся, що Янг допоможе Миколенку в позитивному плані. Він дуже досвідчений, повигравав купу титулів. У матчах за збірну Миколенко дуже сподобався. Він був дуже злий, достойно зіграв».

Також Тодос зазначив, що стартові тури АПЛ будуть мати важливе значення для Миколенка, який має продемонструвати стабільність.

«Миколенка хейтили часто за те, що він одну гру видає блискуче, а у наступних двох малопомітний. Перші матчі проти Фулхема, Вулвз та Астон Вілли повинні дати на це відповідь».

  • Через травму Миколенко пропустив літні збори з командою, взявши участь лиш в матчах з Монцою та Спортінгом.
  • Минулого сезону Віталій зіграв за Евертон 35 матчів та результативними діями не відзначився.
  • Янг став чемпіоном Англії в сезоні 2012/2013 в складі Манчестер Юнайтед, а вісім років потому виграв «скудетто» з Інтером.
  • Найбільше захисник якраз відомий виступами за «червоних дияволів», за яких з 2011 по 2020 роки провів 261 матч.