«Він був фанатом»: дружина Малиновського розповіла, за який клуб вболівав її чоловік та назвала причину

Переглядів 5197
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Він був фанатом»: дружина Малиновського розповіла, за який клуб вболівав її чоловік та назвала причину
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Дружина півзахисника збірної України та французького Марселя Руслана Малиновського - Роксана - розповіла, за яку команду в дитинстві мріяв грати лідер синьо-жовтих.

В ексклюзивному інтерв'ю ютуб-каналу FanDay Роксана заявила, що в дитинстві Руслану Малиновському подобався лондонський Арсенал, оскільки там грав його улюблений футболіст Тьєррі Анрі.

«У дитинстві він був фанатом Арсеналу, адже там виступав його улюблений гравець - Тьєррі Анрі, легенда клубу. Але мріяв грати в Шахтарі, у цьому клубі він провів дуже багато часу, подавав м'ячі на матчах команди. Однак на його позиції грали футболісти світового рівня і пробитися було дуже важко».

Також Роксана розповіла, що Руслан був дуже задоволений спільною роботою з Філіпом Клеманом у Генку.

«Під керівництвом Філіпа Клемена в Генці Руслан отримував велике задоволення від його тренувань. Щодня він приходив додому щасливий від того, що вони робили на тренуваннях. Навіть якщо було важко, він все одно отримував позитивні емоції, а також записував собі всі заняття».

29-річний Малиновський виступав за Генк з 2016 по 2019 рр. У складі бельгійської команди він провів 135 матчів, забив 30 м'ячів і зробив 32 асисти. 

Після Генка Руслан перейшов в італійську Аталанту, а взимку 2023 року став гравцем французького Марселя.