«Він цілком може стати лідером Марселя»: Левицький розповів, які перспективи Малиновського заграти в Франції

Переглядів 354
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він цілком може стати лідером Марселя»: Левицький розповів, які перспективи Малиновського заграти в Франції
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Екс-голкіпер Сент-Етьєна Максим Левицький, який мав досвід гри в французькому чемпіонаті, поділився своєю думкою стосовно переходу Руслана Малиновського в Марсель.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net колишній гравець  Сент-Етьєна Левицький розповів, яка історія українських гравців у французькому чемпіонаті. 

«Я проаналізував і за всі часи виступів українців у французьких командах не можу згадати когось, хто добре виявився. Зараз із натяжкою можна сказати, що в Ігнатенка виходить. Не знаю, із чим це пов'язано».

Також Левицький розповів, за рахунок чого Малиновський зможе проявити себе у французькому гранді. 

«Африканці набагато витриваліші, пластичніші та з точки розвитку футболу воно так і є. Але Малиновський має якості, які дозволять йому грати на високому рівні і стати лідером Марселя. Окрім гарного бачення поля, це ще і якісний дальній удар. Як то кажуть, гармата в нього – що треба», — заявив Левицький. 

Нагадаємо, що Левицький приєднався до Сент-Етьєна у 2000 році. Він швидко став основним голкіпером, однак вже за пів року був змушений залишити Францію через паспортний скандал.

Зазначимо, що 9 січня Малиновський перейшов до марсельського Олімпіка на правах оренди з наступним викупом влітку. Transfermarkt оцінює вартість гравця у 18 мільйонів євро.