«Він дійсно завжди тренується»: Кобін поставив Мудрика на один рівень з Мбаппе

Переглядів 1683
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Він дійсно завжди тренується»: Кобін поставив Мудрика на один рівень з Мбаппе
Михайло Мудрик. Фото: Google
Василь Кобін висловився стосовно зміни поколінь у світовому футболі. За словами екс-наставника Минаю, Михайло Мудрик та Кіліан Мбаппе зможуть стати прикладом для футбольного світу.

Колишній футболіст збірної України та донецького Шахтаря Василь Кобін висловився стосовно наступного покоління зірок світового футболу.

«Не думаю, що нове покоління гравців буде слабшим, ніж старе. Приблизно кожні десять років з’являються нові футболісти, які стають прикладом для цілого футбольного світу. Буде Мбаппе, буде Мудрик, то все буде добре», – сказав Василь Кобін в інтерв’ю SportArena.

Також екс-футболіст Шахтаря та екс-тренер Минаю сказав, що Михайло Мудрик дійсно завжди тренується.

«Згадка про Мудрика — це не аванс, він в повному порядку і буде тільки прогресувати. Мудрика ніщо не зупиняє. Він щодня знаходить якийсь майданчик і постійно себе вдосконалює. Наскільки я знаю, він дійсно завжди тренується», – додав Кобін.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X