Гідний стартового складу: блогер порівняв гру Перріса та Беніто на прикладі матчу Динамо з Колосом

Переглядів 2657
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Гідний стартового складу: блогер порівняв гру Перріса та Беніто на прикладі матчу Динамо з Колосом
Кахім Перріс. Фото: ФК Динамо
Відомий блогер Михайло Смоловий в етері ютуб-каналу ТаТоТаке розібрав гру вінгера Динамо Кахіма Перріса в матчі проти Колоса (3:0) та порівняв його з Беніто.

Перший гол київського Динамо в грі 28-го туру з Колосом було забито після пресинг дій вінгера киян Кахіма Перріса. Детальніше гру ямайського легіонера розібрав блогер Михайло Смоловий в програмі ТаТоТаке.

«Перший гол Динамо – це індивідуальна заслуга Перріса. Я не впевнений, що було прописано з перших хвилин йти й тиснути. Мені здається, що висуватися на голкіпера це була власна ініціатива Кахіма, бо решта гравців пасивно реагувала на його висунення на Волинця».

Також Смоловий порівняв Кахіма з іншим динамівцем на його позиції – Беніто.

«Якщо порівнювати інтелектуальні здібності приймати рішення Перріса та Беніто, то у Кахіма голова працює швидше. Немає враження, що він грається сам з собою, у Беніто часто виникає враження, що він сам на полі й він щось робить». 

Блогер пригадав лише один момент в матчі, де Кахім продовжив працювати з м'ячем сам, а не віддав пас на Миколу Шапаренка.

«Перріс більш компанійській чувак, лише був момент, де він не віддав на Шапаренка. І якщо прибрати цей момент, то він добре відіграв в сенсі розуміння, що від нього хочуть партнери і як він може допомогти.

Той же асист на Андрієвського, коли він зряче віддавав людині, яка вбігала в простір і могла завдати удару. За ігровими якостями він доводить, що він вартий, щоб бути в основному складі», – відзначив Михайло Смоловий.

  • Ямаєць перейшов до Динамо зі словенського Копера влітку 2022 року за 1 млн євро.
  • Кахім провів 13 матчів у складі киян, в яких віддав три гольові передачі.
  • Transfermarkt оцінює Перріса в 800 тисяч євро.
  • Контракт Кахіма з Динамо чинний до 30 червня 2026 року.
X