«Він дуже хотів перейти в Шахтар»: джерело назвало ім'я гравця, якого підписав ексклуб Реброва

Переглядів 1003
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
0 голосів
«Він дуже хотів перейти в Шахтар»: джерело назвало ім'я гравця, якого підписав ексклуб Реброва
Алехандро Ромеро. Фото: Gentileza
Шахтарю в кінці минулого сезону пропонували плеймейкера збірної Парагваю Алехандро Ромеро. Зараз футболіст виступає в ексклубі Андрія Ярмоленка та Сергія Реброва.

Нещодавно стало відомо, що півзахисник Шахтаря і збірної України Георгій Судаков через апендицит пропустить початок сезону УПЛ.

Коментатор Володимир Звєров поділився інформацію про те, що донецькому клубу наприкінці минулого сезону пропонували футболіста позиції Судакова.

«Ще наприкінці минулого сезону Шахтарю пропонували дуже сильного плеймейкера з Парагваю – Алехандро Ромеро Гамара (Каку), футболіст збірної Парагваю.

Його пропонували Шахтарю ще Ігора Йовічевіча. Наскільки я розумію, сам гравець дуже хотів перейти в Шахтар, тому що він хотів грати у Лізі чемпіонів».

Також експерт повідомив, чому трансфер Ромеро зірвався.

«Він дуже хотів перейти в Шахтар і Йовічевічу він теж подобався, але тема трошечки заглохла наприкінці минулого сезону, оскільки Йовічевіч зрозумів, що він не буде в новому сезоні тренером Шахтаря.

І от таким чином ці перемовини, які могли скластися успішно, вони по суті і не починалися. До чого конкретного не дійшло», – сказав коментатор у передачі «Звєров про футбол».

  • Нагадаємо, що новим головним тренером Шахтаря зараз є Патрік ван Леувен. Йовічевіч тепер очолює аравійський Аль-Раед.
  • 28-річний Каку за свою кар'єру пограв в аргентинському Уракані, американському Ред-Буллс, саудівському Аль-Таавуні і зараз виступає за Аль-Айн із ОАЕ, де раніше працював головний тренер збірної України Сергій Ребров та грав вінгер Динамо Андрій Ярмоленко.
  • Контракт парагвайця розрахований до 2026 року, а портал Transfermarkt оцінює його в п'ять мільйонів євро.
  • За основну збірну своєї країни Ромеро зіграв 12 матчів та забив чотири голи.