«Він кращий захисник, ніж Миколенко»: англійська преса не бачить українця у стартовому складі Евертона

Переглядів 12841
Артем Жилінський Артем Жилінський
5 голосів
«Він кращий захисник, ніж Миколенко»: англійська преса не бачить українця у стартовому складі Евертона
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
В останніх матчах український захисник Евертона Віталій Миколенко не потрапляв у стартовий склад «ірисок», а з'являвся на полі лише за останні хвилини поєдинків.

Англійський журналіст Піт О'Рурк вважає, що головний тренер Евертона Шон Дайч має використати центрбека Бена Годфрі на лівому фланзі захисту, який під час відсутності Віталія Миколенка у деяких матчах (Ноттінгем Форест – 2:2, Брентфорд – 1:0, Челсі – 2:2) діяв на цій позиції.

О'Рурк зазначив, що не вважає Миколенка кращим захисником, ніж його англійський партнер у команді Годфрі.

«Годфрі, ймовірно, кращий захисник, ніж Миколенко, очевидно, що він не дає вам такого балансу зліва, але я думаю, що він довів у минулому, що він може бути використаний на багатьох позиціях», - сказав журналіст у коментарі GIVEMESPORT.

О'Рурк заявив, що Годфрі зараз діє на позиції лівого захисника і на даний момент для Дайча має сенс залишити його там, оскільки він допомагає мерсисайдському клубу продовжувати набирати очки у боротьбі за виживання.

Цього сезону 25-річний Годфрі у складі Евертона провів десять матчів у всіх турнірах.

В активі 23-річного Миколенка 28 матчів за «ірисок» у всіх турнірах цього сезону.

На цю мить Евертон посідає 15-е місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 26 очок у 28 матчах. У найближчому турі чемпіонату Англії команда українця зіграє з Тоттенхемом 3 квітня.