«Він, мабуть, ображений на мене»: український тренер відверто оцінив вихованця Шахтаря з досвідом гри в Італії

Переглядів 310
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Він, мабуть, ображений на мене»: український тренер відверто оцінив вихованця Шахтаря з досвідом гри в Італії
Олександр Демченко. Фото: Колос
Головний тренер грузинської Діли Андрій Демченко згадав свій період роботи в Металісті 1925, коли перетинався в харківській команді зі своїм однофамільцем – півзахисником на ім’я Олександр.

Головний тренер грузинської Діли Андрій Демченко в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу» розповів про історію з періоду роботи в Металісті 1925, який тоді ще був командою Першої ліги. 

Там спеціаліст працював зі своїм однофамільцем – півзахисником Олександром Демченком. Тренер розповів про дану співпрацю:

«Демченко був у мене на перегляді, я шукав «шостого номера». Саня після Другої ліги. Ми його підписали, але він чи то в яму потрапив функціональну, і пару ігор провалив. І за місяць розлучилися. Потім стежив за ним у Першій лізі та УПЛ».

Попри не досить вдалу спільну роботу, Демченко гарно відгукнувся про півзахисника:

«Він молодець, хочу підтримати його. Нині він із Чорноморця перейшов у Колос. Бажаю йому процвітання та міцних результатів. Має дуже гарний характер. Респект і уважуха цьому хлопцеві, як він піднявся, після такого удару. Працівник, роботяга і дуже хороший хлопець».

Наостанок спеціаліст висловив припущення щодо особистого ставлення до себе з боку Олександра:

«Він, мабуть, ображений на мене, але довів усім, що добрий футболіст».

  • Півзахисник був гравцем Металіста 1925 в липні-вересні 2019 року. За цей час зіграв лише в кубковій грі проти Інгульця (0:2).
  • Тренер ж працював з харківською командою в 2019-2020 роках. Залишив Металіст 1925 після трьох поразок поспіль.
  • Олександр Демченко з 2008 по 2009 роки виховувався в Шахтарі.
  • Також три роки виступав у Італії за нижчолігові Абано та Портуенсе.
  • Був гравцем низки клубів ПФЛ: тернопільської, вінницької Нив та Креміня. З кременчуцької команди потрапив до Олександрії, за яку за півтора роки провів 29 матчів.
  • Взимку 2023 року став гравцем Чорноморця і після 13 зустрічей в складі «моряків» залишив команду влітку цього ж року, після чого став гравцем Колоса.