«Він може отримати шанс у першій команді Реала»: Рауль засипав компліментами гравця Шахтаря

Переглядів 1923
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він може отримати шанс у першій команді Реала»: Рауль засипав компліментами гравця Шахтаря
Вінісіус Тобіас. Фото: ФК Шахтар
Орендований у донецького Шахтаря правий захисник Вінісіус Тобіас, який зараз виступає в Реалі, змусив говорити про себе легенду «вершкових» Рауля.

Рауль вважає, що Тобіас може дебютувати в основній команді Реала, адже він добре прогресує. Але також іспанець зазначив, що бразильці є ще над чим працювати.

«Йому є що покращити. Він ще дуже молодий. Ми бачимо набагато сміливішого Тобіаса в матчах, що пробує більше речей на полі, з великою кількістю енергії. Він краще захищається з кожним днем, потрібно набратися терпіння, він може отримати шанс у першій команді», – цитує Рауля Defensacentral.

Нагадаємо, що Тобіас приєднався до Шахтаря у зимове трансферне вікно сезону 2021/2022 з Інтернасьоналю за шість мільйонів євро. Футболіст так і не дебютував за гірників через початок повномасштабної війни в Україні.

Бразилець припинив контракт із Шахтарем, скориставшись правилом ФІФА, і пішов в оренду до Реалу. Там він виступає у молодіжній команді.

У сезоні 2022/2023 правий захисник провів за команду 22 гри, у яких відзначився п'ятьма асистами. Орендна угода його чинна до літа 2023 року, а контракт із Шахтарем до червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює виконавця у три мільйони євро.

X