«Він, напевно, відчуває, що знову втратить титул»: власник ЧФР Клуж відповів колезі на його критику Коноплянки

Переглядів 573
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Він, напевно, відчуває, що знову втратить титул»: власник ЧФР Клуж відповів колезі на його критику Коноплянки
Джиджи Бекалі, Євген Коноплянка та Дані Карвахаль. Колаж: «Український футбол»
Власник румунського ЧФР Клуж Нелуце Варга прокоментував слова одіозного президента ФКСБ Джиджи Бекалі стосовно переходу Євгена Коноплянки до їхньої команди.

Нещодавно скандальний власник ФКСБ Джиджи Бекалі скептично поставився до трансферу Євгена Коноплянки до їх конкурента ЧФР Клуж.

На заяву Бекалі відповідним чином відреагував президент Клужа Нелуце Варга.

«Мені здається, що пан Бекалі – посміховисько. Я не стану коментувати, які трансфери робить ФКСБ, але не складається враження, що Владислав Кірікеш є більшим гравцем.

Я розумію, що він розчарований останніми трансферами, які ми зробили, але він не повинен їх коментувати. Ми побачимось по наших справах. Ймовірно, пан Бекалі знову відчуває, що втратить титул», – цитує Нелуце румунське видання ProSport.

Коноплянка вже прибув до Румунії, де його особисто зустрів президент Клужа.

  • Коноплянка виступав за Краковію з лютого 2022 року по червень 2023 року. Провів у складі польської команди 38 матчів, забив чотири м'ячі та зробив дві результативні передачі.
  • 33-річний півзахисник має досвід виступів за такі клуби як Дніпро (2007-2015), Севілья (2015-2016), Шальке (2016-2019), Шахтар (2019-2022).
  • Transfermarkt оцінює українця у 500 тисяч євро.
  • Весною минулого року київське Динамо планувало провести товариський матч з ФКСБ. Однак, керівництво киян вирішило скасувати цю зустріч через скандальні висловлювання Бекалі щодо полку Азов, який президент румунського клуб назвав нацистським.
  • Ексазахисник Тоттенхему (2013-2015) та Наполі (2015-2020) Кірікеш близький до того, щоб повернутися до ФКСБ, за який він виступав у сезоні 2012/13.
  • Минулого сезону чемпіоном Румунії став Фарул. ФКСБ посіло друге місце, а Клуж третє.
  • Востаннє клуб Бекалі ставав чемпіоном у сезоні 2014/15, а команда Нелуце здобувала золоті медалі у розіграші 2021/22.