«Він не зіграв жодного видатного матчу»: у Польщі піддали критиці екс-зірку Дніпра Коноплянку

Переглядів 309
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Він не зіграв жодного видатного матчу»: у Польщі піддали критиці екс-зірку Дніпра Коноплянку
Євген Коноплянка, фото: ФК Краковія
Польська преса незадоволена роллю, яку виконує півзахисник Краковії Євген Коноплянка на полі після свого повернення. Від українця вимагають лідерських якостей.

Коноплянка пропустив перші чотири тури чемпіонату Польщі через проблеми з м'язами. Зараз він має у своєму активі два виходи на поле та 44 хвилини ігрового часу з Пястом Глівіце (0:1) та Шльонська (1:1).

Польське видання Dziennik Polski дивується, що навіть за величезних кадрових проблем головний тренер Краковії не поставив Коноплянку у стартовий склад зі Шльонськом. Журналісти визнають, що вихід українця на поле додав спокою у діях команди, але це не те, що від нього хочуть бачити фанати.

Коноплянка має стати лідером команди та керувати нею, а не просто її заспокоювати, вважають журналісти. Підсумовуючи, видання дивується, що за понад півроку виступів у Польщі українець так і не зіграв ні одного визначного матчу, а його форма прямо зараз – велика таємниця.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от MKS Cracovia SSA (@mkscracovia)

32-річний Коноплянка перейшов у польський клуб із Шахтаря у статусі вільного агента у лютому цього року та підписав контракт до червня 2023 року. Минулого сезону Євген провів десять матчів, але результативними діями так і не відзначився.

В активі вихованця Дніпра 86 матчів та 21 гол у складі збірної України, до якої Коноплянка не викликається з 2021 року.

Краковія перервала серію із двох поразок поспіль. Команда українця посідає четверте місце у турнірній таблиці Екстракляси, набравши 10 очок після шести матчів. У наступному турі Краковія на своєму полі зіграє з Вартою із Познані. Матч відбудеться 28 серпня та розпочнеться о 13:30.

Standings provided by SofaScore LiveScore
X