«Він показав себе постійною атакувальною загрозою»: англійські ЗМІ оцінили виступ Миколенка у матчі проти Лестера

Переглядів 452
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він показав себе постійною атакувальною загрозою»: англійські ЗМІ оцінили виступ Миколенка у матчі проти Лестера
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Віталій Міколенко провів повний поєдинок 15-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому його Евертон поступово поступився вдома Лестеру з рахунком 0:2.

Захисник Евертона Віталій Міколенко вийшов у стартовому складі на гру з Лестером та отримав одну з найкращих оцінок від статистичного порталу WhoScored.

Goodison News, не дивлячись на провальну гру «ірисок», знайшла і позитивні моменти гри. Приємно, що це видання відмітило Миколенка за його атакувальну гру та надійну оборону.

«Миколенко був дуже точний під час подач м'яча, оскільки він показав себе постійною атакувальною загрозою на лівому фланзі Евертона. В обороні він також зробив кілька важливих відборів і міг би зробити більше, якби його команда контролювала перебіг матчу».

LiverpoolWorld, навпаки, вважає, що Миколенко був мало залучений до гри в першому таймі, плюс не справлявся зі своїм опонентом в особі Джеймса Меддісона.

«Не брав достатньої участі у перші 45 хвилин, хоча за безгольової гри віддав один крос, з яким Івобі мав краще впоратися. Декілька хороших епізодів у захисті у другому таймі, але йому було важко встежити за Медісоном».

Liverpool Echo відмітив важливе перехоплення Миколенка, яке врятувало Евертон від потенційного пропущеного м’яча. Також це ЗМІ відмічає особливу роль українця у цьому матчі.

«Вчасно перехопив м'яч після того, як Пікфорд відбив удар Дака, і оскільки вінгери Евертона не справлялися з передачами, був покликаний спробувати забезпечити подачі з максимальної ширини поля, просуваючись вперед».

Цього сезону в активі Миколенка 14 матчів за Евертон в АПЛ