«Він полетить з Динамо до Стамбула. Що буде далі, не знаю»: Чохонелідзе відреагував на можливий вихід тренера

Переглядів 1009
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Він полетить з Динамо до Стамбула. Що буде далі, не знаю»: Чохонелідзе відреагував на можливий вихід тренера
Резо Чохонелідзе та Огнєн Вукоєвич. Колаж: FanDay
Генеральний директор київського клубу Резо Чохонелідзе висловився щодо найближчого майбутнього хорватського асистента Мірчі Луческу Огнєна Вукоєвича, якому пророкують повернення на батьківщину.

Раніше з'явилася інформація про те, що Вукоєвич найближчим часом очолить Осієк. В інтерв'ю FanDay Чохонелідзе прояснив ситуацію з майбутнім хорватським тренером.

«Вукоєвич продовжує виконувати свої обов'язки у тренерському штабі Динамо. Зараз він разом із командою готується до поїздки до Стамбула на матч Ліги Європи з Фенербахче.

Він полетить з Динамо до Стамбула, а потім – до Кракова. Що буде далі, я не знаю. Не треба вірити усьому, що пишуть в інтернеті. Завтра напишуть, що я чи Костюк очолимо московське Динамо. І цьому, чи що, вірити?».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

38-річний Вукоєвич увійшов до тренерського штабу Мірчі Луческу у липні 2020 року, а паралельно працює у збірній Хорватії U-20.

Під час ігрової кар'єри Вукоєвич виступав за Б'єловар, Вартекс, Славен Белупо, Льєрс, загребське Динамо, московський Спартак та Аустрію. До київського Динамо перейшов наприкінці травня 2008 року. За сім років у складі біло-синіх провів 141 матч та забив 10 м'ячів.

Матч першого туру групового етапу Ліги Європи Фенербахче – Динамо відбудеться 8 вересня. Поєдинок пройде у Стамбулі та розпочнеться о 19:45.

X