«Він просто миша, шавка в чужих руках»: Поворознюк жорстко висловився про Козловського

Переглядів 4471
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Він просто миша, шавка в чужих руках»: Поворознюк жорстко висловився про Козловського
Олександр Поворознюк. Фото: ФК Інгулець
Президент Інгульця Олександр Поворознюк відреагував на спеціальну прес-конференцію власника Руху Григорія Козловського щодо критики на адресу УАФ.

В інтерв'ю журналісту Ігорю Бурбасу Поворознюк заявив, що Козловський не є самостійною фігурою в українському футболі. 

«Козловський збирає опозицію проти УАФ. Я – ні. А за інших не хочу навіть і говорити. Це ж Гриша, він завжди робить коаліції. Згадайте першу лігу, не дограти чемпіонат – коаліція. Пул – коаліція. Гриша всюди хоче бути на керівних ролях, а насправді він просто миша. Він просто цього не розуміє, що він просто шавка в чужих руках».

Нагадаємо, що 24 жовтня Козловський зібрав спеціальну пресконференцію, яка була присвячена проблемам українського футболу.

Спілкування з журналістами колишній президент Руху звинуватив керівництво Української асоціації футболу в корупції. Також Козловський жорстко пройшовся по персоналіях та яскраво описав Павелка.

Після дев’яти зіграних матчів Рух посідає одинадцяту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги, маючи у своєму активі вісім очок. Наступну гру львівський клуб зіграє проти Інгульця на виїзді. Матч заплановано на 30 жовтня, початок гри о 13:00.