«Він просто у вогні»: легенда Арсеналу назвав шість найважливіших гравців «канонірів», згадавши Зінченка

Переглядів 2205
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Він просто у вогні»: легенда Арсеналу назвав шість найважливіших гравців «канонірів», згадавши Зінченка
Олександр Зінченко та Бакайо Сака. Фото: Арсенал
Тоні Адамс, легендарний у минулому захисник Арсеналу, назвав шість ключових футболістів команди Мікеля Артети, які зіграють вирішальну роль в отриманні лондонцями чемпіонства в АПЛ.

Тоні Адамс виділив у складі Арсеналу шість футболістів, які, на його думку, можуть зіграти вирішальну роль у боротьбі за перемогу в чемпіонаті Англії з Манчестер Сіті.

«Виступи в Лізі чемпіонів наступного сезону стануть для Арсеналу абсолютно новим викликом. І нинішньому складу буде дуже складно змагатися на такому рівні, одночасно борючись за титул. Ми всі бачили, що сталося, коли Мікель Артета дав відпочинок парі своїх основних футболістів у Лізі Європи минулого тижня.

Запасні гравці мали посередній вигляд у матчі проти лісабонського Спортинга. Наразі Арсеналу потрібні Букайо Сака, Габріель Мартінеллі, Мартін Едегор, Томас Партей, Габріель Жезус і Алекс Зінченко, які грають щотижня».

Також Адамс зізнався, що вважає Сака лідером Арсеналу.

«Букайо просто у вогні, і саме тому Арсенал лідирує в таблиці», - сказав Адамс в інтерв'ю The Sun.

Арсенал лідирує в чемпіонаті Англії, випереджаючи на вісім очок Манчестер Сіті, що посідає друге місце. Однак лондонці зіграли на одну гру більше, ніж «містяни».