«Він провів ще один непомітний матч»: англійська преса оцінила 22 хвилини Мудрика проти Вулверхемптона

Переглядів 507
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він провів ще один непомітний матч»: англійська преса оцінила 22 хвилини Мудрика проти Вулверхемптона
Український півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрик провів черговий двобій в англійській Прем'єр-лізі. У рамках 30-го туру чемпіонату Англії «аристократи» на виїзді програли Вулверхемптону (0:1).

Михайло Мудрик вийшов на заміну на 68-й хвилині за рахунку 0:1 і не зміг допомогти своїй команді уникнути поразки. Англійська преса оцінила дії українського вінгера у поєдинку з Вулверхемптоном.

Football London – 5/10

«Виглядав активним у тих небагатьох випадках, коли отримував м'яч, на ньому швидко фолили, але він рідко опинявся на небезпечній позиції».

Goal – 5/10

«Захист «вовків» легко впорався з його 22 хвилинами на полі».

The Sun – 6/10

«До моменту появи Мудрика на полі Вулверхемптон вирішив зіграти на оборону і триматися за те, що мають. За нестачі вільного простору для вінгера, він провів ще один непомітний матч у футболці Челсі».

22-річний Мудрик перейшов до Челсі із Шахтаря в минуле зимове трансферне вікно. Донецький клуб отримав за свого гравця 70+30 млн. євро. Цього сезону Мудрик у складі лондонської команди провів 10 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився однією результативною передачею.

На даний момент Челсі посідає 11-е місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 39 очок. У наступному турі чемпіонату Англії «аристократи» на своєму полі зіграють із Брайтоном. Поєдинок відбудеться 15 квітня і розпочнеться о 17:00 за київським часом.