«Він тоді мав прийти»: джерело назвало іспанського наставника, який мав очолити Дніпро-1 після Йовічевича

Переглядів 1441
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він тоді мав прийти»: джерело назвало іспанського наставника, який мав очолити Дніпро-1 після Йовічевича
Унаї Мельгос. Фото: Google
Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський назвав потенційного наставника українського Дніпра-1 після неочікуваної відставки від Кучера.

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський розповів про тренерські перестановки Дніпра-1, а також повідомив про те, що замість Олександра Кучера команду мав очолити Унаї Мельгоса, який працював у Динамо.

«У списку кандидатів на посаду головного тренера СК Дніпро-1 було чотири-п’ять прізвищ. І мав прийти номер один із цього списку. Це Унаї Мельгоса. Він тоді мав прийти. Але дозріла ідея з Кучером та Красніковим. 

Вони спробували і повернулися в ту саму точку. Нині це людина номер два з того списку. Це іспанець, але ніхто з нас не знає. У цієї людини немає досягнень, але є методичність. Два-три дні і ця людина прийде. Запитання вирішено на 90%. Залишились формальності»,— заявив Співаковський.

На найближчий поєдинок проти словацького Спартака (24 серпня) у плей-оф раунді кваліфікації Ліги конференцій Дніпро-1 готуватиме новий тренер.

  • Кучер очолив Дніпро-1 у сезоні 2022/23 після того, як команду залишив Ігор Йовічевич.
  • Під його керівництвом Дніпро-1 провів 46 матчів, у 25 із них він святкував перемогу, дев'ять зіграв унічию і 13 програв.
  • Контракт фахівця з дніпровським клубом був розрахований до літа 2024 року.