«Він здоровий і хоче грати за вас»: батько найкращого бомбардира в історії Шахтаря назвав бажаний клуб гравця

Переглядів 4702
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він здоровий і хоче грати за вас»: батько найкращого бомбардира в історії Шахтаря назвав бажаний клуб гравця
Луїc Адріано. Фото: Антальяспор
Колишній нападник донецького Шахтаря, а нині футболіст турецького Антальяспора Луїс Адріано, може повернутися до бразильського Інтернасьоналю. Не проти такого повороту подій та батько форварда.

Президент Інтернасьоналю Алессандро Барселлоса перебуває в Європі, що збільшує сподівання вболівальників на посилення цього сезону.

Один із кандидатів – нападник Луїс Адріано, який уже виступав за Інтернасьональ. Саме з цього клубу форвард перейшов до донецького Шахтаря у 2007 році.

Батько форварда розповів про бажання свого сина повернутися до клубу з Порту-Алегрі.

«Він здоровий і хоче грати за Інтернасьональ. Я хочу бачити його в Інтернасьоналі, хочу, щоб він якось повернувся, це може бути незабаром, але я нічого більше не можу сказати. Все, що я знаю, це з преси», – сказав батько Адріано Луїс в інтерв'ю Radio Gre-Nal.

Нагадаємо, Луїс Адріано є найкращим бомбардиром в історії Шахтаря. У 2007-2015 роках у 266 матчах він забив 128 м'ячів. Також виступав за Мілан, Палмейрас та інші клуби.

У поточному сезоні 35-річний бразилець у складі Антальяспора провів 22 матчі у всіх турнірах, у яких забив чотири м'ячі та зробив два асисти.