«Він жонглював десь апельсинами на пляжі»: журналіст розповів про можливого новачка Динамо

Переглядів 5093
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Він жонглював десь апельсинами на пляжі»: журналіст розповів про можливого новачка Динамо
Леле. Фото: Google
Київське Динамо розглядає можливість підписання бразильського нападника Леле, якого особисто порекомендували головному тренеру команди Мірчі Луческу.

Динамо продовжує шукати посилення на позиції форварда. За інформацією журналіста Михайла Співаковського, Луческу порекомендували придбати форварда Леле.

«За моєю інформацією, його порекомендував Луческу хтось із старих приятелів з Південної Америки. Він технічний гравець із непоганою реалізацією, досить цікавий. За останні три тижні наклепав солідно голів».

Також Співаковський сказав, що про Леле надзвичайно мало інформації і він ніколи не виступав на найвищому рівні.

«Щодо Леле у мене багато питань. Хлопцеві 25 років, але ви ніде не знайдете інформацію, що він робив до 2022 року: де він грав чим займався. Таке враження, що він жонглював десь апельсинами на пляжі.

Але цьому, виходячи з того, що я бачив на WyScout, його навчили якісно», – сказав Співаковський у телеграм-каналі «ТаТоТаке».

Зазначимо, що у профілі гравця на Transfermarkt відсутня вартість футболіста.

25-річний Леле належить клубу третього бразильського дивізіону Профуте та виступає на правах оренди за команду Волта-Редонда. Цього сезону він відіграв сім матчів у Кубку Гуанабара і забив сім голів, зробивши ще дві результативні передачі.