«Він зіграв на найвищому рівні»: теплий відгук тренера Краковії про іменитого українця

Переглядів 3208
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Він зіграв на найвищому рівні»: теплий відгук тренера Краковії про іменитого українця
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Головний тренер польської Краковії Яцек Зелінські перед матчем 16-го тру чемпіонату проти Ягелонії оцінив виступи українського вінгера Євгена Коноплянки.

Тренер команди з Кракова заявив, що цілком задоволений діями Коноплянки в останніх матчах в чемпіонату Польщі. Варто зазначити, що польська преса розкритикувала Коноплянку за поєдинки проти Леха Познань (0:0) та Заглембе (2:0).

«Я задоволений гарною грою Євгена Коноплянки, він зіграв на найвищому рівні. Також команда зіграла дуже добре в обороні, наша позиція в турнірній таблиці трохи покращилася», – сказав Зелінські виданню Dziennik Polski.

В цьому сезоні Коноплянка зіграв одинадцять матчів за Краковію, у яких відзначився трьома забитими м’ячами. Нагадаємо, що до Польщі українець перебрався з Шахтаря, як вільний агент. Раніше вихованець Дніпра грав за німецький Шальке та іспанську Севілью, з якою виграв Лігу Європи у сезоні 2015/16.

Найближчу гру Краковія проведе 5 листопада проти Ягеллонії, матч розпочнеться о 16:00 за київським часом. Команда українця посідає сьоме місце у турнірній таблиці Екстракляси, набравши 22 очки.