Вінгера Шахтаря оригінально привітали з днем народження: відео позитивного поздоровлення

Переглядів 665
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Вінгера Шахтаря оригінально привітали з днем народження: відео позитивного поздоровлення
Педріньо. Фото ФК Шахтар
Бразильський півзахисник Шахтаря Педріньо отримав незвичайне привітання з днем народження від своїх поточних партнерів по команді з Атлетіко Мінейро.

Шахтар придбав Педріньо у Бенфіки влітку 2021 року за 18 млн євро, але за рік він залишив команду через початок війни в Україні та вирушив у річну оренду до складу Атлетіко Мінейро.

13 квітня бразильський футболіст відзначав свій 25-й день народження, який збігся з командним тренуванням. Поки Педріньо сидів і спілкувався з партнерами по команді, ззаду до нього підійшов вінгер Атлетіко Мінейро Пауліньо з пакетом борошна і сирим яйцем у руках. Ці два інгредієнти він розмазав об голову гравця Шахтаря, привітавши його в такий спосіб із днем народження.

У цьому сезоні Педріньо у складі Атлетіко Мінейро провів 16 матчів і відзначився однією результативною передачею. Контракт бразильця з донецьким клубом розрахований до літа 2025 року. Портал Transfermarkt оцінює Педріньо в 10 млн євро, але до переходу в бразильський клуб його ціна була на рівні 17 млн євро.