«Виникає питання»: Севідов різко відреагував на нещодавню заяву Реброва

Переглядів 12007
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Виникає питання»: Севідов різко відреагував на нещодавню заяву Реброва
Сергій Ребров та Андрій Єрмак. Фото: Telegram
Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов відреагував на слова головного тренера збірної України Сергія Реброва.

Нещодавно головний тренер збірної України Сергій Ребров зізнався, що ініціатором його повернення на батьківщину став Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

«Я знаю Андрія дуже давно. До того моменту, як він став помічником президента. Він дуже порядна людина. Ми спілкуємось доволі часто. Він був ініціатором того, щоб я повернувся в Україну і працював зі збірною, але це було до повномасштабної агресії Росії», – сказав Ребров на ютуб-каналі Бомбардир.

Відомого українського тренера Олександра Севідова здивувало, що ініціатором запрошення Реброва до збірної не став президент УАФ Андрій Павелко.

«Коли Ребров каже, що його до збірної запросив Андрій (але не Павелко), а той який сидить в Офісі Президента, то виникає питання: «Що ж тоді робить УАФ?».

Тепер я розумію чому заступник Павелка з таким сяйливим обличчям ходить біля Реброва. Але його можна зрозуміти – це ж Україна, тут нічого не відбувається просто так», – сказав Севідов на ютуб-каналі Фінти та підкати.

  • Павелко з червня цього року знаходиться у СІЗО через справу про розкрадання коштів на побудову заводу з виготовлення штучних полів.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
  • У суботу, 9 вересня, збірна України зіграє номінально домашній матч проти збірної Англії (поєдинок пройде у польському Вроцлаві).
  • У вівторок, 12 вересня, команда синьо-жовтих зіграють з Італією в Мілані.
  • У трьох матчах кваліфікації на Євро-2024 підопічні Реброва набрали шість очок та посідають друге місце у групі С.