«Виняткова пропозиція»: спортивний директор Віборга пояснив, чому клуб продав Лонвейка у Динамо

Переглядів 491
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Виняткова пропозиція»: спортивний директор Віборга пояснив, чому клуб продав Лонвейка у Динамо
Джастін Лонвейк. Фото: Динамо
Спортивний директор данського Віборга Єспер Фредберг розповів, як відбувся трансфер півзахисника команди Джастіна Лонвейка до київського Динамо.

Віборг не планував продавати гравців, але отримав від Динамо дуже вигідну пропозицію. Про це сказав спортивний директор данського клубу Фредберг.

«Ми не планували продавати когось після того, як трансферне вікно в Данії закрилося, але у нас завжди був щирий діалог з Джастіном про те, що його потрібно продати, коли з'явиться хороша можливість як для нього, так і для Віборга. 

У цьому випадку Джастін побачив гарну нагоду, якою він дуже хотів скористатися. У той же час, ми самі думаємо, що у фінансовому відношенні ми отримали виняткову пропозицію, і тому ми вирішили продати Джастіна негайно».

Також Фредберг побажав Лонвейку успіхів у Динамо.

«Ми знали, що якогось моменту відбудеться його продаж, і тому ми намагалися підготувати для нього заміну. 

Джастін залишив фантастичний слід у Віборзі, і ми бажаємо йому всього найкращого в майбутньому», — наводить слова Фредберг офіційний сайт Віборга.  

Нагадаємо, що Лонвейк є вихованцем ПСВ. З липня 2021 року був гравцем датського Віборга. У нинішньому сезоні провів за клуб 15 матчів у всіх турнірах, забив два голи і віддав дві результативні передачі. 

Виступав за збірні Нідерландів різних вікових категорій. Свого часу за талановитого гравця вели боротьбу Рома, Айнтрахт і Лідс. Transfermarkt оцінює його у 700 тисяч євро.

У Динамо гравець вибрав 22-й номер, який раніше належав Жерсону Родрігешу.

Раніше ми повідомляли прогноз на матч збірних України та Вірменії.