Вісім матчів без перемог на виїзді: Рух у меншості обіграв Кривбас

Переглядів 502
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Вісім матчів без перемог на виїзді: Рух у меншості обіграв Кривбас
Фото: УПЛ
У матчі 11-го туру львівський Рух на стадіоні «Арена Львів» приймав криворізький Кривбас. Поєдинок завершився перемогою господарів з рахунком 2:1.
  • Кривбас забив 250-й гостьовий гол в УПЛ.
  • Безвиграшна серія Кривбасу на полях суперників продовжується вісім матчів: дві нічиї та шість поразок.
  • Гольова серія Руху триває в Чемпіонаті чотири гри – шість м’ячів.
  • 10-й матч в УПЛ Кривбасу при Юрію Вернидубу.
  • Кривбас при Юрію Вернидубу на полях суперників в УПЛ ще не перемагав: нічия та п’ять поразки.

Господарі поля вже на другій хвилині завдали першого удару, але Климчук з гострого кута не влучив в лощину воріт. Кривбас відповів ударом Дебелка метрів з 20-ти – граці Руху заброкула його постріл.

Надалі команди трохи заспокоїлися і лише на 29-й хвилині Рух мав гарний момент. Соломон пройшов флангом, класно віддав на Таллеса, той на точність пробивав, але трохи неточно.

В кінці першого тайму Дебелко скидав під удар Волошину ідеально, але Назар просто не влучив по м'ячу.

На 48-й хвіилині Кривбас відкрив рахунок. Після навісу з флангу гравці Руху не змогли нормально винести – пішов повторний пас, і Волошин перекинув голкіпера.

Рух доволі швидко відігрався. На 53-й хвилині після кутового Сарнавський тягне удар від Довгого, але Слюсар перший на добиванні. Через п’ять хвилин львівська команда забила вдруге. Після навісу з флангу м'яч відскочив до Сапуги, який з гострого кута прошив воротаря Кривбасу.

На 76-й хвилині Рух залишився у меншості після вилучення Сапуги, але це не допомгло Кривбасу. Рахунок не змінився – 2:1 переміг Рух.

Львівська команда набрала 11 очок і піднялася на 10-е місце в турнірній таблиці. Кривбас займає 13-й рядок, маючи у своєму активі шусть очок.