Володимир КОСТЕВИЧ: «Нарешті проявили колективний дух!»

Переглядів 184
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Цього молодого футболіста «Карпат» і молодіжної команди України немає потреби представляти. Про нього говорять його гра й особливо красиві голи. Хоча у спілкуванні Володя скромний, але цікавий і позбавлений зоряної хвороби співрозмовник

Нинішня нічия для «Карпат», мабуть, рівнозначна перемозі?

— Що правда, то правда. Цей поєдинок для нас не складався успішно. Ми пропустили два швидких голи. На щастя, зуміли переламати хід гри на свою користь. І також змусили харків’ян двічі розпочинати із центра поля ще в першому таймі. Після перерви знову обмінялися голами. Щоправда, ми забили ще два, які арбітр зустрічі не зарахував. Отож сьогодні у воротах побувало аж вісім м’ячів. Солідний улов. Та ця гра для мене, як і для моїх партнерів, уже стала історією. За день на розборі наш тренер укаже нам на наші помилки й те, як ми насправді можемо грати в наступних матчах.

— Чи було складно протидіяти такому суперникові?

— Так, особливо тоді, коли ми пропускали. А коли забивали самі, то робили це з насолодою. Так що все нормально. Ніякої різниці, як бачите, між «Металістом» і «Карпатами» немає. Ми були ближчими до перемоги, але довелося до останньої секунди відіграватись.

— Чи можна сказати, що львівські футболісти нарешті показали свій характер і те, що можуть грати значно краще?..

— Саме це я і хотів сказати. Цього сезону це наш перший поєдинок, за який не соромно. Хоча й у попередніх повністю віддавались. Але ще раз наголошу, що сьогодні ми втратили перемогу.

— У попередніх матчах картина на полі була подібною, але футболістам не вдавалося переламати хід гри на свою користь. Чому?

— Жоден із проведених нами матчів нічого спільного між собою не має. Ми перемагали, грали внічию й поступалися, але ніхто з нас не грав упівсили. Кожен матч — на максимумі. Інакше нічого виходити на поле. До того ж, од нас часто відверталася Фортуна.

— Розумні люди кажуть, що щастить сильнішому…

— А я відповім, що не завжди. До того ж, і щастю іноді треба допомагати.

— На стадіоні багато крісел світили пустками…

— Розумію, що маєте на увазі. Але своєю майстерністю та самовіддачею, відтак кращими результатами будемо заохочувати прихильників повертатися на рідний стадіон. Із свого боку, вже зараз запрошую львів’ян на кубковий матч, який «Карпати» проведуть із київським «Динамо» у суботу, 27 вересня, на «Україні». Отож до нових зустрічей!

Олександр ПАУК.

X