Володимир ПРИЙОМОВ: «Швидко надолужу пропущений перший збір»

Переглядів 179
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Екс-півзахисник «Чорноморця» розповів про перехід до запорізького «Металурга»

На початку нинішнього сезону зі спочилого «Кривбасу» до південної Пальміри перебралося відразу кілька ключових гравців криворізької команди, серед яких опинився й Прийомов. Однак за півроку Володимирові так і не вдалося міцно закріпитися у складі «моряків», відігравши за них у чотирнадцяти поєдинках і відзначившись одним забитим м’ячем та однією результативною передачею. Причому його гол на НСК «Олімпійському» у ворота «Динамо» забезпечив одеситам сенсаційні три очки. Однак по завершенні літньо-осінньої частини футболіст вирішив розірвати чинний контракт із «Чорноморцем» і пошукати собі клуб, де би він зміг отримувати більше ігрової практики. Відтак днями стало відомо, що Володимир поповнив лави команди Олега Тарана, з яким півзахисник чудово знайомий ще за виступами у «Кривбасі».

— Пане Володимире, стало відомо, що ви уклали угоду із запорізьким «Металургом». Інформація відповідає дійсності?

— Так, я справді став гравцем команди із Запоріжжя.

— Після розірвання контракту з одеситами, окрім варіанту з металургами, чи вели з кимось іще переговори?

— Не буду приховувати, що вів переговори з різними клубами, проте на перегляд нікуди не виїжджав. Якось до конкретики справа не доходила, ні з ким домовитися не вдалося. А з «Металургом» перемовини протікали легко, швидко, відтак справу відкладати в довгий ящик не став, одразу підписавши контракт.

— Судячи з усього, ініціатором вашого приходу до Запоріжжя став Олег Таран?

— Запрошував мене особисто Олег Анатолійович. Ми ж із ним ще в «Кривбасі» добре попрацювали, тому я також був не проти продовжити з ним співпрацю.

— Чи запропоновані умови вас повністю задовольнили, адже не секрет, що в Запоріжжі плинність як тренерського штабу, так і футболістів дуже велика?

— Не знаю, як тут було до мене, проте мені умови запропонували нормальні. Принаймні мене вони повністю задовольнили. Із мого боку залишається виправдати довіру керівництва та головного тренера, відтак допомогти команді зберегти прописку в прем’єр-лізі.

— А чи не вважаєте, що в плані кар’єрного зростання ваш перехід до металургів — це крок назад, адже «Чорноморець» у нинішній першості серйозно претендує на місця в трійці призерів і продовжує боротьбу в Лізі Європи?

— Можливо, й так. А взагалі час покаже, наскільки правильним було моє рішення змінити Одесу на Запоріжжя. Тепер потрібно рухатися далі із цим клубом.

— Улитися до колективу вдалося безболісно?

— Так. Зрештою, з адаптацією я ніде проблем не мав, тому колектив «біло-червоних» прийняв мене абсолютно нормально.

Недавно команда повернулася з Туреччини, де проходила перший збір. Отож, скільки «козаки» перебуватимуть в Україні? Коли продовжать підготовку?

— На другий етап підготовки вирушимо 12 лютого. А до того працюватимемо вдома.

— Ви не готувалися майже місяць. Чи це може позначитися на ваших фізичних кондиціях?

— Запевняю вас, що наразі перебуваю у хорошій фізичній формі. Із вимогами Тарана я чудово ознайомлений, знаю, як будується його тренувальний процес, чого він найперше вимагає від гравців. Гадаю, я швидко надолужу пропущений перший збір.

— На який термін ви уклали угоду із запоріжцями?

— Зараз я не хотів би говорити, наскільки саме залишусь у команді. Усе буде залежати від того, чи зможемо ми зберегти прописку в еліті. Перед командою стоїть чітке завдання — залишитися в прем’єр-лізі, відтак моє майбутнє у цьому колективі напряму залежатиме від результатів у нинішньому чемпіонаті.

Роман КИРІЄНКО.