«Вони мені більше подобаються, ніж Оболонь»: Севідов зробив однозначний вибір між новачками УПЛ

Переглядів 804
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Вони мені більше подобаються, ніж Оболонь»: Севідов зробив однозначний вибір між новачками УПЛ
ЛНЗ. Фото: ЛНЗ
Колишній головний тренер Карпат, Металіста та низки інших клубів Олександр Севідов порівняв двох новачків УПЛ за якістю гри у перших турах чемпіонату.

За підсумками трьох турів УПЛ новачок чемпіонату ЛНЗ має три залікові бали. Ще одна команда, що піднялася із Першої ліги – Оболонь – поки що набрала лише одне очко.

Колишній тренер низки українських клубів Олександр Севідов прокоментував старт сезон від цих клубів та назвав того, хто йому сподобався більше.

«Я не можу сказати, що вітаю ЛНЗ (після поразки від Кривбасу 0:2 – прим. «УФ»), але знаєте, по футболу вони не виглядають приреченими. І якщо порівнювати новачків, то я скажу, що вони мені трохи більше подобаються, ніж Оболонь.

Зараз ЛНЗ, щоб почувати себе впевнено, треба забивати. Якщо ви не будете забивати, очки ви набирати не будете. Хорошо грати та набирати очки це різні речі», – сказав Севідов у програмі «Фінти і підкати».

  • Наступний матч ЛНЗ проведе у п'ятницю, 18 серпня, проти ще одного новачка УПЛ Полісся. Гра почнеться о 17:00.
  • Оболонь зіграє свій поєдинок у неділю, проти Дніпра-1 о 15:00.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.