«Вони подумали, що я гравець Манчестер Сіті»: Кухаревич розповів, як він відновлюється після тяжкої травми

Переглядів 1205
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Вони подумали, що я гравець Манчестер Сіті»: Кухаревич розповів, як він відновлюється після тяжкої травми
Микола Кухаревич. Фото: ФК Хіберніанс
Український форвард Микола Кухаревич, який належить французькому Труа, на початку сезону перейшов на права оренди до шотландського Хіберніана, де отримав неприємну травму під час паузи на ЧС.

Нападник Хіберніана Кухаревич розповів, на якій стадії відновлення перебуває та коли  зможе тренуватися разом із шотландською командою.

«Пошкодження внутрішньої бічної зв'язки коліна. Неприємна травма, тому що вимагає багато часу на відновлення, але реабілітація відбувається добре. Багато часу проводжу у тренажерному залі з фізіотерапевтами, також виконую бігову роботу та вправи з м'ячем, тому працюю з позитивом. За планом ще десь 10-12 днів до повноцінних тренувань із командою».

Також Кухаревич згадав цікаву історію, яка сталася з ним на базі Манчестер Сіті.

«Я прийшов тренуватися з тренером на одне з полів бази, був у екіпіруванні Манчестер Сіті. У цей час діти, які займалися поряд, проходили і подумали, що я Рубен Діаш. Вони стояли та кричали «Діаш, це Рубен Діаш» і були дуже щасливі. Я їм помахав у відповідь. Вони, мабуть, ще чекали, поки я підійду до них і сфотографуюсь. Але я не хотів їх засмучувати тим, що я не Діаш», – сказав Кухаревич в інтерв’ю для Fanday.net.

21-річний Кухаревич провів у поточному сезоні за Хіберніан десять матчів, забив три голи та зробив два асисти. Микола не виходив на поле в офіційних матчах із 12 листопада.

X